Landsbygdsriksdagen i JÖNKÖPING ARRANGERAS 20-22 maj 2022.

Hela Sverige ska leva vill dela ett mycket glädjande besked mer er: Vi har beslutat att vi, som tidigare planerat, kommer att genomföra Landsbygdsriksdagen i Jönköping den 20-22 maj 2022. Äntligen får vi tillfälle att mötas och tillsammans belysa landsbygdsfrågan under några intensiva majdagar.

Landsbygdsriksdagen är Riksorganisationen Hela Sverige ska levas största evenemang och en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor.

Här samlas landsbygdsrörelsen, organisationer, politiker, tjänstepersoner och internationella gäster under tre dagar för att driva landsbygdsfrågorna framåt och sätta landsbygdsutveckling högt upp på den politiska agendan.

Fredagens inspirationsresor visar goda exempel på lokal utveckling i regionen. Vi inviger riksdagen på fredag kväll på Kulturhuset Spira vid vattnet i Jönköping. På Elmia Kongress & konserthus blir det seminarier, politikersamtal och mingel med hundratals deltagare under lördag och söndag.

Vill du vara med och engagera dig för landsbygden är detta rätt forum!

Anmälan kommer att öppna i början av februari. Vi är just nu i uppstartfasen av planeringen och kommer att återkomma med mer information under hösten. Det gäller både till er som redan är anmälda och till er som ännu inte har anmält er.

Boka in datumet i era kalendrar redan nu!

Varmt välkommen!

Print Friendly, PDF & Email