Mullsjö kommun.

I Mullsjö kommun är allt nära. Du har nära till fantastisk natur, friluftsliv, jobb, service, skola, äldreomsorg, din granne, tåg, buss och flyg.

Upptäck den levande matkulturen eller ta en runda på Sveriges första golfbana. I Mullsjö blomstrar ett engagerat och aktivt näringsliv och föreningar som bjuder på fritidsaktiviteter – året om. Du kan uppleva kultur och unik bruksmiljö eller bara koppla av i skog och mark.

Kommunen ligger i en naturskön trakt med öppet landskap, skogar, sjöar och vattendrag som lockar många turister under hela året. Under vintern förvandlas Mullsjö kommun till en av Sydsveriges största vintersportorter.

Vi vill att företagen i kommunen ska fortsätta växa, gå bra och att fler företag etablerar sig. Vi har bra förutsättningar för tillväxt och ett expansivt näringsliv. Vi har såväl stora som små företag som startats och lever i vår bygd. Pendlingsmöjligheterna är goda från såväl Jönköping, Falköping, Skövde, Ulricehamn, Tidaholm som Göteborg.

Kommunen har cirka 7 500 invånare, men vi har plats för fler. År 2030 vill vi vara 9 000 invånare. I tätorterna Mullsjö och Sandhem bor många i villa med trädgård, ofta med en fantastisk utsikt. Många bor också på vår vackra, levande landsbygd. Vi erbjuder attraktiva tomter, fler bostäder planeras och byggen pågår ständigt.

Mullsjö är Nära, Tryggt och Växer.

Mullsjö kommun

Print Friendly, PDF & Email