15 april 2024

Maxad utställning.

Utställningen på Landsbygdsriksdagen 2024 verkar bli något alldeles extra. Antalet utställare har ökat jämfört med tidigare – och mångfalden är stor.  Vi garanterar att den både utmanar och underhåller.

Fler än 30 utställare intar Landsbygdsriksdagen den 24-26 maj, som detta år äger rum i Nyköping, Sörmland. Här finns till exempel ideella organisationer, kommuner, politiska partier, myndigheter och privata företag.

Och spännvidden i de olika montrarna är stor. Några exempel:

  • För dig som vill röra på dig har Svenska Fotbollsförbundet utlovat gå-fotboll – perfekt som avkoppling och för att skaffa nya bekanta.
  • Sverker Sörlin och Terese Bengard kommer ha bokbord – där du kan köpa signerade exemplar av spännande böcker.
  • Från Sveriges Lantbruksuniversitet kommer studenter att hålla i mini-workshops på en särskild tema-yta.
  • Hos Tillväxtverket kan du putsa dina geografiska glasögon, och Landsbygdsveckan pratar om att bjuda upp till dans – men om det är bokstavligt eller bildligt menat är ännu inte klart.
  • Nätverket Halva Sverige bjuder in till Norrlandsambassaden, som ett sätt att belysa behov och möjligheter i norra delen av landet.

Anmälan till Landsbygdsriksdagen 2024 är öppen till och med den 22 april. Gå direkt till anmälan eller ta del av aktuell information här.

Aktuellt
25 maj 2024
”Det är av yttersta vikt att landsbygderna får den uppmärksamhet och de resurser som krävs för att hela Sverige ska kunna blomstra.”
25 maj 2024
”Paying time” till norra Norrland?
25 maj 2024
Smaka på Sörmland.