Anmälan öppnar till Landsbygdsriksdagen.

Den 3 februari öppnar anmälan upp för alla som inte redan är anmälda sedan 2020 då Landsbygdsriksdagen var planerad att genomföras. Anmäl dig senast den 14 mars för då höjs anmälningsavgiften fram till 19 april som är sista dagen för anmälan.

Anmäl dig här

Landsbygdsriksdagen kommer vid behov att tillämpa vaccinpass och andra regler som medger största möjliga deltagarantal. Landsbygdsriksdagen förbehåller sig också rätten att på andra sätt anpassa genomförandet efter rekommendationer från myndigheter eller anläggning.

Du som redan är anmäld har förhoppningsvis fått denna information per mejl, men vi påminner även här. Observera att nyanmälan öppnar lite tidigare för er som är redan är anmälda sedan 2020.

För dig som redan är anmäld.

Din anmälan och deltagaravgift gäller för Landsbygdsriksdagen 2022. Den 27 januari ska du ha fått en uppdaterad bekräftelse med länk till din anmälan, för att du ska kunna välja seminarier och inspirationsresa till det uppdaterade programmet för 2022.

Om du inte har möjlighet att delta i Landsbygdsriksdagen 2022 kan du anmäla namnbyte. Namnändring utan kostnad är möjlig fram till 1 mars 2022 och görs via e-post till Resia Kongress: congress@resia.se.

Logibokningar.

Logibokningarna är flyttade från 2020 till motsvarande datum 2022. Du som bokade logi när du anmälde dig 2020 ska även ha fått den uppdaterade logibokningen bekräftad via e-post den 27 januari. Om du önskar få information innan dess så kontakta Resia Kongress.

Frågor.

Har du frågor angående anmälan och logi?

Kontakta Resia Kongress på congress@resia.se

Tel: 018-18 35 35 (tisdag-torsdag kl. 09.00-12.00)

Har du andra frågor?

Kontakta projektledare Sigrid Larsson, sigrid.larsson@helasverige.se

Print Friendly, PDF & Email