Bra att veta inför Landsbygdsriksdagen 2024.

Vi uppdaterar sidan med nytt material inför Sörmland kontinuerligt. Håll särskild utkik under menyn Aktuellt, där du kommer få uppdateringar vad som händer längs vägen.

Vill ni vara samarbetspartners till Landsbygdsriksdagen? Se fliken för bli partner.

Om du vill delta på Landsbygdsriksdagen så öppnar anmälan i skiftet januari/februari 2024. En anmälan görs till alla tre dagar och du har möjlighet att boka till boende i samband med anmälan. Landsbygdsriksdagen är ett evenemang är skapat för att du helst ska delta fredag-söndag, så planera dessa dagar till ditt deltagande. Om du inte kan delta alla dagar så kommer du kunna ange det i din anmälan.

När du anmäler dig kommer du se vilka måltider som också ingår i deltagaravgiften. Du kommer inte lämna Landsbygdsriksdagen hungrig, utan du har vid många tillfällen fått ta del av lokalproducerad mat och fika. Vid anmälan kommer du också välja vilka seminarier du vill gå på och vilken temaresa du vill göra.

Landsbygdsriksdagen 2024.

Arrangörerna bakom evenemanget.

Riksorganisationen Hela Sverige ska leva har arrangerat Landsbygdsriksdagen sedan 1989. 2024 arrangeras Landsbygdsriksdagen tillsammans med den regionala länsavdelningen Hela Sverige ska leva Sörmland.

Landsbygdsriksdagen till Sörmland 2024.

2024 års landsbygdsriksdag äger rum i Sörmland. Årets tema är Balans mellan stad och land i en ny tid. På programmet står spännande seminarier, politiska samtal och mängder av chanser till nätverkande. Dessutom finns det möjlighet att åka med på temaresor till lokala, spännande besöksmål.

Monter med SLU:s logotyp

Bli partner.

Vill ditt företag eller organisation synas i samband med Landsbygdsriksdagen 2024? Som partner kan ni få vara med och arrangera ett seminarium, ställa upp en monter, synas i vår programtidning – eller något helt annat.