Anmälan för Landsbygdsriksdagen 2024 är stängd.

Så fungerar Landsbygdsriksdagen

Landsbygdsriksdagen är ett evenemang är skapat för att du helst ska delta fredag-söndag, så planera dessa dagar till ditt deltagande. Om du inte kan delta alla dagar så kommer du kunna ange det i din anmälan.

1. Välj en inspirationsresa på fredagen

Resorna visar konkreta exempel på landsbygdens centrala framtidsfrågor. Resorna bygger på såväl företagens entreprenörskap som samhällets intraprenörskap.

2. Välj tre seminarium på lördag eftermiddag

Välj mellan ett fyrtiotal fördjupningsområden och anmäl dig till 3 seminarier. Här samsas myndigheter som Tillväxtverket, Jordbruksverket och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor med en mångfald av organisationer och lokala utvecklingsgrupper. Observera att det är begränsade platser, först till kvarn.

Deltagareavgifter och anmälan

Anmälan är stängd.

Besökare på Landsbygdsriksdagen

Transporter

Det finns stadsbussar i Nyköping, men vi kommer även att sätta in extra skyttelbussar. Dessa kommer att gå vid utvalda tider där vi förväntar oss att många vill och kommer att resa.

Hitta hit

Hitta till Rosvalla.

Boende

Boende under Landsbygdsriksdagen kan bokas i anmälningsformuläret i samband med din anmälan till Landsbygdsriksdagen. Du kan även läsa mer om vilka hotell som finns i fliken hotell på anmälningssidan.

Mer om boende

Förutom de utvalda hotellen som du kan välja i anmälningsformuläret så finns det gott om boenden i och kring Nyköping.

Du som vill ha andra logialternativ kan själv boka vandrarhem, bed & breakfast och pensionat i Nyköping. För mer information se https://nykopingsguiden.se/visit-nykoping/.

Några utvalda tips på boenden:

Lasätter gård (20 km utanför Nyköping)
Christineholm Lodge och flygel (10 km utanför Nyköping)