Save the date(s).

Landsbygdsriksdagen är Riksorganisationen Hela Sverige ska levas största evenemang och en av Europas största mötesplatser för lokal utveckling och landsbygdsfrågor. Landsbygdsriksdagen har arrangerats sedan 1989 och den kommande Landsbygdsriksdagen blir den sextonde i ordningen.

De senaste åren har intresset för landsbygdsfrågor ökat, och ännu mer nu under pandemin. Dessutom har vi ett spännande valår framför oss, där vi vill lyfta landsbygdernas frågor extra högt på agendan! Vill du vara med och engagera dig för landsbygden är detta rätt forum.

Fredagens inspirationsresor visar goda exempel på lokal utveckling i regionen. Vi inviger riksdagen på fredag kväll på Kulturhuset Spira vid vattnet i Jönköping. På Elmia kongress & konserthus blir det seminarier, politikersamtal och mingel med hundratals deltagare under lördag och söndag. Det uppdaterade programmet kommer att publiceras på landsbygdsriksdagen.se inom kort.

Viktiga datum:

27 januari: Anmälan öppnar för dig som är anmäld sedan 2020.
3 februari: Anmälan öppnar för övriga.
14 mars: Avgiften för anmälan höjs
19 april: Sista anmälningsdag

Landsbygdsriksdagen kommer vid behov att tillämpa vaccinpass och andra regler som medger största möjliga deltagarantal. Landsbygdsriksdagen förbehåller sig också rätten att på andra sätt anpassa genomförandet efter rekommendationer från myndigheter eller anläggning.

Du som redan är anmäld har förhoppningsvis fått denna information per mejl, men vi påminner även här. Observera att nyanmälan öppnar lite tidigare för er som är redan är anmälda sedan 2020.

För dig som redan är anmäld.

Din anmälan och deltagaravgift gäller för Landsbygdsriksdagen 2022. Den 27 januari 2022 kommer vi att skicka dig en uppdaterad bekräftelse med länk till din anmälan, för att du ska kunna välja seminarier och inspirationsresa till det uppdaterade programmet för 2022.

Om du inte har möjlighet att delta i Landsbygdsriksdagen 2022 kan du anmäla namnbyte. Namnändring utan kostnad är möjlig fram till 1 mars 2022 och görs via e-post till Resia Kongress: congress@resia.se.

Logibokningar.

Logibokningarna är flyttade från 2020 till motsvarande datum 2022. Du som bokade logi när du anmälde dig 2020 kommer att få även din uppdaterade logibokning bekräftad via e-post den 27 januari 2022. Om du önskar få information innan dess så kontakta Resia Kongress.

Frågor.

Har du frågor angående anmälan och logi?
Kontakta Resia Kongress på congress@resia.se
Tel: 018-18 35 35 (tisdag-torsdag kl. 09.00-12.00)

Har du andra frågor?

Kontakta projektledare Sigrid Larsson, sigrid.larsson@helasverige.se

Varmt välkomna!

Print Friendly, PDF & Email